Welkom bij restaurant Het Binnenhof

Sorry, we zijn nu gesloten. Bekijk de openingstijden hieronder.
Bellen: 0113 - 227405
Binnenhof_logo_2016_wit

Restaurant Het Binnenhof

Restaurant het Binnenhof te Goes is gelegen aan de rand van het centrum in de Goese binnenstad.

De Bocht van Guinea is autovrij. Parkeren kan op het ruime terrein aan de Oostsingel. Fantastisch, want het is van hier slechts 2 minuten lopen naar het restaurant.

In de keuken wordt uitsluitend gewerkt met dagelijks vers aangevoerde ingrediënten.
Waar mogelijk wordt met Zeeuwse producten gewerkt.
De vis- en vleesgerechten worden met de grootste zorg bereid.

Een aanbeveling is het dagelijks wisselende degustatie menu.
Heerlijk proeven van kleine voor-, hoofd-, en nagerechten.
Je kan een keuze maken uit 3, 4, 5, 6, of 7 gangen.

De wijnkaart bevat met grote zorg geselecteerde kwaliteitswijnen.

Het Binnenhof is één van de zestien exclusieve restaurants in Zeeland die zijn aangesloten bij de Kring van de Oosterschelde Kreeft.

Over Het Binnenhof

Restaurant Het Binnenhof te Goes is alweer ruim twintig jaar gevestigd in het "Winkelhart van Zeeland".

Chef Arjan en zijn keukenbrigade volgen nauwlettend de ontwikkelingen en de laatste trends op kookgebied.
Het resultaat is een zich steeds verder verfijnende keuken, waardoor de gasten iedere keer opnieuw verrast worden.
Hierdoor is de positie van het restaurant steeds sterker geworden.

Een ware prestatie, die zeer gewaardeerd wordt door de vele (vaste) gasten.

Restaurant Het Binnenhof Goes Zeeland

Specialiteiten van restaurant Het Binnenhof

Uit Eten

Exclusiviteit

Restaurant Het Binnenhof ligt in de binnenstad van Goes.

Deze zaak heeft in bijna 20 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd.

De huiselijke sfeer, een prima ambiance, en de voortreffelijke keuken garanderen een onvergetelijke avond.

Het verdient het aanbeveling om te reserveren, want door de populariteit van dit restaurant kan het erg druk zijn.

De Kaart

Verrassende Gerechten

Naast het aan te bevelen degustatie menu is er een ruime keuze te maken van het à la carte menu.

U kunt kiezen uit voor-, hoofd-, en nagerechten.
Vis, vlees en gevogelte worden met de grootste zorg bereid.

De wijnkaart bevat met grote zorg geselecteerde kwaliteitswijnen, die uitstekend combineren bij de gemaakte keuzes.

Foto Jan H Bos Goes Zeeland De Oude Sluis Wemeldinge tafel

Ambiance

Gezellige Sfeer

Voor het restaurant ligt een ruim, zonnig terras, zodat op mooie dagen ook buiten gegeten kan worden.

Het terras is geheel omsloten, waardoor een intieme sfeer ontstaat.

Heerlijk rustig, zonder verkeer en langs stromende voetgangers.

Binnen heerst een gezellige sfeer, die doet denken aan de huiskamer.

Voor een zakelijk diner biedt Het Binnenhof voldoende privacy, om rustig te praten en tot overeenstemming te komen.

Zeeland Informatie Winkels Restaurants gerecht met vis

Het Degustatie Menu

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatiemenu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoensgebonden producten, die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

Gerechten

Voorgerechten | Vlees | Vis | Gevogelte | Nagerechten

De restaurants in Zeeland gebruiken veel Zeeuwse ingrediënten

Vermeldingen Restaurant Het Binnenhof te Goes

Restaurant Het Binnenhof te Goes heeft geen Michelinsterren. Dit zegt niets over de kwaliteit van de gerechten, die zijn zonder uitzondering perfect. Er wordt met grote passie gekookt, en op het bord is de liefde van de chef voor zijn ingrediënten zichtbaar.

Ook de bediening verzorgt je avondje uit eten tot in de puntjes. Vakkundig, vriendelijk, en gastvrij. Altijd een gewillig oor, en de juiste adviezen als het b.v. gaat om de keuze van een goed glas wijn bij een bepaald gerecht.

De keuken is Frans georiënteerd. De gerechten worden bereid met seizoensgebonden ingrediënten. Chef Arjan gaat wekelijks zelf op pad om zijn keuzes te maken en de beste, verse vis, vlees, en groentes in te slaan. Natuurlijk staan de Zeeuwse lokale producten bovenaan zijn boodschappenlijstje!

Naast het vakmanschap in de keuken en in de bediening, staat gezelligheid boven aan de kwalificaties van Het Binnenhof. Qua prijsklasse zit Het Binnenhof op het hogere middensegment.

Daarmee is Het Binnenhof het meer dan waard om gedurende een gezellige avond te genieten van een perfect bereide maaltijd.
Het Binnenhof  is één van de beste restaurants in Goes, en ook in Zeeland behoort het tot de top.

Het Menu

Voorgerechten

  • Eendenlever op twee manieren Eendenlever terrine in combinatie met gebakken eendenlever, bloedworst en een sorbet van zwarte kers
  • Schaal en Schelpdieren Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles met gerookte vissoorten en een pittige soep van garnalen uit Colijnsplaat.
  • Pura di filetto Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas.
  • Coquilles Cru Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld met eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauw warme truffel vinaigrette.
  • Kalfszwezerik & Scampi Salade van kropsla met krokant gebakken zwezerik geschaafde Parmezaan met gebakken scampi’s in look en een saus van groene curry.
  • Vissoep uit de Zeeuwse wateren Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren geserveerd met Provençaals brood rouille en oude geraspte kaas.

Hoofdgerechten

  • Kabeljauw Op de huid gebakken kabeljauwfilet met huisgemaakte spaghetti, seizoen groentjes en een saus van chorizo.
  • Zeebaars Gebakken zeebaarsfilet met gegrilde groenten en een mousseline van aubergine en een saus van saffraan.
  • Tarbot Gegrilde tarbotfilet met een mousseline van knolselderij, een schuim van kreeft gestoofde paddestoelen en gewelde kreeft
  • Piepkuiken & Zwarte truffel Een pot-au-feu van piepkuiken met het boutje gevuld met eendenlever en eigen jus op geschuimd vergezeld van geschaafde zwarte truffel.
  • Australian ribeye Gebraden Australische ribeye (600 gram) met een Bearnaise saus en handgeschilde dikke frieten (alleen per 2 personen te bestellen)
  • Ossenhaas Classic Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een saus van rode wijn

Algemene Gegevens Restaurant Het Binnenhof

Openingstijden

Maandag
:
18:00
-
21:00
Dinsdag
:
gesloten
Woensdag
:
gesloten
Donderdag
:
18:00
-
21:00
Vrijdag
:
18:00
-
21:00
Zaterdag
:
18:00
-
21:00
Zondag
:
18:00
-
21:00

Adresgegevens

Straat
:
Bocht van Guinea 6
Postcode
:
4461 BC
Plaats
:
Goes

Contactgegevens

Telefoon
:
+31 (0)113 227405
E-Mail
:
Website
:
Facebook
:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.