Restaurant Het Binnenhof Goes

Welkom bij restaurant Het Binnenhof

Sorry, we zijn nu gesloten. Bekijk de openingstijden hieronder.
Bellen: 0113 - 227405
Binnenhof_logo_2016_wit

Restaurant Het Binnenhof

Restaurant het Binnenhof te Goes is gelegen aan de rand van het centrum in de Goese binnenstad.

De Bocht van Guinea is autovrij. Parkeren kan op het ruime terrein aan de Oostsingel. Fantastisch, want het is van hier slechts 2 minuten lopen naar het restaurant.

In de keuken wordt uitsluitend gewerkt met dagelijks vers aangevoerde ingrediënten.
Waar mogelijk wordt met Zeeuwse producten gewerkt.
De vis- en vleesgerechten worden met de grootste zorg bereid.

Een aanbeveling is het dagelijks wisselende degustatie menu.
Heerlijk proeven van kleine voor-, hoofd-, en nagerechten.
Je kan een keuze maken uit 3, 4, 5, 6, of 7 gangen.

De wijnkaart bevat met grote zorg geselecteerde kwaliteitswijnen.

Het Binnenhof is één van de zestien exclusieve restaurants in Zeeland die zijn aangesloten bij de Kring van de Oosterschelde Kreeft.

Over Het Binnenhof

Restaurant Het Binnenhof te Goes is alweer ruim twintig jaar gevestigd in het "Winkelhart van Zeeland".

Chef Arjan en zijn keukenbrigade volgen nauwlettend de ontwikkelingen en de laatste trends op kookgebied.
Het resultaat is een zich steeds verder verfijnende keuken, waardoor de gasten iedere keer opnieuw verrast worden.
Hierdoor is de positie van het restaurant steeds sterker geworden.

Een ware prestatie, die zeer gewaardeerd wordt door de vele (vaste) gasten.

Restaurant Het Binnenhof Goes Zeeland

Specialiteiten van restaurant Het Binnenhof

Uit Eten

Exclusiviteit

Restaurant Het Binnenhof ligt in de binnenstad van Goes.

Deze zaak heeft in bijna 20 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd.

De huiselijke sfeer, een prima ambiance, en de voortreffelijke keuken garanderen een onvergetelijke avond.

Het verdient het aanbeveling om te reserveren, want door de populariteit van dit restaurant kan het erg druk zijn.

De Kaart

Verrassende Gerechten

Naast het aan te bevelen degustatie menu is er een ruime keuze te maken van het à la carte menu.

U kunt kiezen uit voor-, hoofd-, en nagerechten.
Vis, vlees en gevogelte worden met de grootste zorg bereid.

De wijnkaart bevat met grote zorg geselecteerde kwaliteitswijnen, die uitstekend combineren bij de gemaakte keuzes.

Foto Jan H Bos Goes Zeeland De Oude Sluis Wemeldinge tafel

Ambiance

Gezellige Sfeer

Voor het restaurant ligt een ruim, zonnig terras, zodat op mooie dagen ook buiten gegeten kan worden.

Het terras is geheel omsloten, waardoor een intieme sfeer ontstaat.

Heerlijk rustig, zonder verkeer en langs stromende voetgangers.

Binnen heerst een gezellige sfeer, die doet denken aan de huiskamer.

Voor een zakelijk diner biedt Het Binnenhof voldoende privacy, om rustig te praten en tot overeenstemming te komen.

Zeeland Informatie Winkels Restaurants gerecht met vis

Het Degustatie Menu

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatiemenu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoensgebonden producten, die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

Gerechten

Voorgerechten | Vlees | Vis | Gevogelte | Nagerechten

De restaurants in Zeeland gebruiken veel Zeeuwse ingrediënten

Vermeldingen Restaurant Het Binnenhof te Goes

Restaurant Het Binnenhof te Goes heeft geen Michelinsterren. Dit zegt niets over de kwaliteit van de gerechten, die zijn zonder uitzondering perfect. Er wordt met grote passie gekookt, en op het bord is de liefde van de chef voor zijn ingrediënten zichtbaar.

Ook de bediening verzorgt je avondje uit eten tot in de puntjes. Vakkundig, vriendelijk, en gastvrij. Altijd een gewillig oor, en de juiste adviezen als het b.v. gaat om de keuze van een goed glas wijn bij een bepaald gerecht.

De keuken is Frans georiënteerd. De gerechten worden bereid met seizoensgebonden ingrediënten. Chef Arjan gaat wekelijks zelf op pad om zijn keuzes te maken en de beste, verse vis, vlees, en groentes in te slaan. Natuurlijk staan de Zeeuwse lokale producten bovenaan zijn boodschappenlijstje!

Naast het vakmanschap in de keuken en in de bediening, staat gezelligheid boven aan de kwalificaties van Het Binnenhof. Qua prijsklasse zit Het Binnenhof op het hogere middensegment.

Daarmee is Het Binnenhof het meer dan waard om gedurende een gezellige avond te genieten van een perfect bereide maaltijd.
Het Binnenhof  is één van de beste restaurants in Goes, en ook in Zeeland behoort het tot de top.

De Menu's

Het Degustatie Menu

  • Salsa zalm Tartaar van rauwe zalm met wasabi en een crème van avocado met een sorbet van saffraan en een beurre blanc vadouvan
  • Iberico & Pata Nrgra Zacht gegaarde Iberico nek dungesneden op een crème van truffel, chorizo van iberico en 18 maanden oude pata negra ham omringd door een dressing van oude sherry
  • Zeebaars Op de huid gebakken zeebaarsfilet met structuren van knolselderij en een saus van waterkers met waterkers olie
  • Kalfssukade & Ossenstraat Krokant gebakken kalfssukade vergezeld door een loempia van ossenstaart en gemarineerde grot champignons met een vinaigrette van madeira
  • Grietfilet Gegrilde grietfilet met kokkels, mosseltjes, kreeft, Hollandse garnalen en een saus van bouillabaisse
  • Parelhoen & Kalfszwezerik Gebakken parelhoen op de huid, met krokante kalfszwezerik op een tagliatelle met bospaddestoelen afgemaakt met geschaafde eendenlever en verse truffel
  • Fromage Een selectie van onze kaasplank met appeltjes brood en eigen gemaakte chutney
  • Ananas Ananas/kokos/mint/pure chocolade/malibu
  • Dame Noir Caramel/tonkaboon/pure chocolade sorbet/witte chocolade/sabayon

à la carte Menu

  • Eendenlever Terrine Terrine van eendenlever met een rilette van gekonfijte eendenbout, sorbet van zwarte kers vergezeld door warm appeltjes brood
  • Schaal en Schelpdieren Een variatie van kreeft,Noordzee krab,coquilles en een pittige soep van garnalen uit Colijnsplaat
  • Langoustine Premier Cru Carpaccio van langoustine op een crème van avocado met Noordzee krab en een langoustine in een jasje van gezouten pinda vergezeld door een schaaldieren vinaigrette
  • Pura di filetto Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas
  • Coquilles Cru Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld met eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauw warme truffel vinaigrette
  • Kwartel & Zwezerik & Saucijs Herfst salade van gebakken kwartel, krokante zwezerik en een huisgemaakte saucijs vergezeld door een warme vinaigrette van oude sherry
  • Vissoep uit de Zeeuwse wateren Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren geserveerd met Provençaals brood rouille en oude geraspte kaas
  • Eendenlever & Bloedworst Gebakken eendenlever met gekarameliseerde appeltjes afgeblust met calvados en ambachtelijke bloedworst
  • Tong & Gamba Gebakken tongfilet en gegratineerde gamba’s met Marokkaanse kruiden met een saus van groene curry
  • Rogvleugel Gebakken rogvleugelfilet met structuren van tomaat, tapanade van olijf vergezeld door gezouten ansjovis
  • Tarbot Gegrilde tarbotfilet met een mousseline van knolselderij, een schuim van kreeft gestoofde paddestoelen en gewelde kreeft
  • Australian ribeye Gebraden Australische ribeye (600 gram) met een Bearnaise saus en handgeschilde dikke frieten (alleen per 2 personen te bestellen)
  • Ossenhaas Classic Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een saus van rode wijn
  • Kalf op 3 manieren Gebraden kalfslende met krokante kalfswang , goudgeel gebakken kalfszwezerik met een crème van bloemkool en een schuim van bospaddestoelen

Algemene Gegevens Restaurant Het Binnenhof

Openingstijden

Maandag
:
18:00
-
21:00
Dinsdag
:
gesloten
Woensdag
:
gesloten
Donderdag
:
18:00
-
21:00
Vrijdag
:
18:00
-
21:00
Zaterdag
:
18:00
-
21:00
Zondag
:
18:00
-
21:00

Adresgegevens

Straat
:
Bocht van Guinea 6
Postcode
:
4461 BC
Plaats
:
Goes

Contactgegevens

Telefoon
:
+31 (0)113 227405
E-Mail
:
Website
:
Facebook
: