Pekaar en Partners - Middelburg

Accountants en Belastingadviseurs

Pekaar en Partners accountants en belastingadviseurs vormen een uiterst professioneel en betrouwbaar team voor al uw voorkomende financiële zaken en bedrijfseconomische activiteiten.

Vanzelfsprekend behoren de traditionele werkzaamheden als het controleren van jaarrekeningen, het inrichten of verzorgen van uw administratie, het samenstellen van jaarstukken of tussentijdse verslagen tot het werkgebied.

Daarnaast verstrekt men bedrijfseconomische adviezen. Het opzetten van de administratieve- en personele organisatie en het begeleiden van subsidie-aanvragen behoren tot de werkzaamheden.

Naast het verzorgen van uw belastingaangifte of belastingadvies, behoren ook het arbeidsrecht, een algemene beoordeling van de civielrechtelijke aspecten van uw onderneming of haar structuur, uw oudedagvoorziening en het erfrecht tot het takenpakket.

“Pekaar en Partners Accountancy.”

Pekaar & Partners Accountants is met name werkzaam in het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector en de visserij.
Ook de vrije beroepsbeoefenaren en de non-profit instellingen behoren tot de relatiekring.

Bij Pekaar & Partners Accountants werken registeraccountants (RA's), accountant-administratieconsulenten (AA's) en hun assistenten.
De accountants zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).

Vakbekwaam

Het opleidingsniveau en de permanente bijscholing van accountants en hun assistenten in combinatie met het lidmaatschap van de beroepsorganisaties staan garant voor vakbekwaamheid, zorgvuldigheid en onafhankelijkheid.

Administratie

Vanzelfsprekend behoren de traditionele werkzaamheden als het controleren van jaarrekeningen, het inrichten of verzorgen van uw administratie, het samenstellen van jaarstukken of tussentijdse verslagen tot ons werkgebied.

Advisering

Daarnaast richt Pekaar & Partners Accountants zich ook op het verstrekken van bedrijfseconomische adviezen, het opzetten van de administratieve- en personele organisatie en het begeleiden van subsidie-aanvragen.

Automatisering

Onze automatiseringsadviseurs die, via uw aanspreekpunt binnen ons kantoor, uw onderneming al kennen, verstrekken adviezen bij het selecteren en installeren van nieuwe hard- en software. De aan uw onderneming verbonden specifieke kenmerken kunnen hierdoor in het automatiseringsadvies worden opgenomen. Ook kunnen deze adviseurs u behulpzaam zijn bij het schrijven en onderhouden van uw eigen “website” op het internet.

“Pekaar en Partners Belastingadvies.”

Pekaar & Partners Belastingadviseurs werkt nauw samen met Pekaar & Partners Accountants.

Een actieve uitwisseling van kennis leidt ertoe dat een beslissing van de ondernemer direct getoetst kan worden op haar fiscaaljuridische gevolgen of mogelijkheden.

Onafhankelijk

Voor andere relaties en voor particulieren werkt Pekaar & Partners Belastingadviseurs als een onafhankelijk advieskantoor.

Administratie

Niet alleen het verzorgen van uw belastingaangifte of belastingadvies wordt door haar medewerkers verzorgd. Ook het arbeidsrecht, een algemene beoordeling van de civielrechtelijke aspecten van uw onderneming of haar structuur, uw oudedagvoorziening en het erfrecht rekent Pekaar & Partners Belastingadviseurs tot haar werkgebied. Indien nodig wordt hierbij samengewerkt met andere, gespecialiseerde, deskundigen.

Advisering

Samen met u wordt een optimale fiscale positie ontwikkeld waarbij ook de aspecten van een toekomstige verkoop van uw onderneming en een overdracht van uw vermogen aan kinderen een belangrijke plaats innemen.

Openingstijden:

Maandag
:
08:00
17:00
Dinsdag
:
08:00
17:00
Woensdag
:
08:00
17:00
Donderdag
:
08:00
17:00
 
Vrijdag
:
08:00
17:00
Zaterdag
:
Gesloten
Zondag
:
Gesloten
 
 

Adresgegevens:​

Straat
:
Roozenburglaan 10
Postcode
:
4337 JH
Plaats
:
Middelburg

Contactgegevens:​

Telefoon
:
0118 637680
Fax
:
0118 639795

PaginaDesign: Zeeland Informatie © 2017 | Fotografie: Foto Jan H. Bos © 1972 – 2017