Hotlel Arion restaurant

Opening restaurant Hotel Arion Vlissingen

Opening restaurant Arion Hotel in Vlissingen

Na een periode van rigoureus verbouwen, is afgelopen weekend het restaurant van Hotel Arion aan de Boulevard Bankert in Vlissingen feestelijke heropend.
Het restaurant heeft een geweldige uitstraling gekregen, ongekend voor Zeeuwse begrippen. En ook de receptie en de lounge geven Arion internationale allure.
Dit in combinatie met het comfortabele terras, waar het unieke zicht op de passerende zeeschepen wereldwijd nergens geëvenaard wordt, maken Hotel Arion tot één van de aantrekkelijkste locaties om te vertoeven in de provincie Zeeland.
De uiterst vriendelijke medewerkers zorgen voor een gerieflijk en zorgeloos verblijf in het hotel, restaurant en op het terras. De gasten staan centraal in het verzorgingsproces.
Een keukenbrigade die garant staat voor unieke en kwalitatief uitstekende gerechten, completeren het totaalplaatje voor een perfect verblijf.

Feest

Het openingsfeest is opgeluisterd door artiesten met een Zeeuwse en nationale status.
Lizzy V, Isabel, Rene Froger en Copy Cat gaven acte de présence. De aanwezige gasten staken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. Integendeel, ze klommen er bovenop.
Ramon Beuk gaf het afgelopen weekend ondersteuning aan de keukenbrigade. Met zijn visie op koken wist hij de keuken tot bijzondere prestaties te inspireren.

Tags: No tags

Comments are closed.