DSC_2973

OCG Gala

Tijdens een zeer druk bezocht OGC Gala in de Grote Kerk te Goes, is de OCG Trofee uitgereikt.

Met een glas bubbels en een voortreffelijk amuse soepje werden zo'n 250 gasten verwelkomd door het bestuur van de Ondernemers Centrale Goes.
Tijdens de ontvangst werd tevens een spectaculair optreden verzorgd door de StringCats. Twee dames die de elektrische viool bespelen en muziek van o.a. Bach, Vivaldi en Beethoven ten gehore brachten.

De drie genomineerden, Groentehandel de Winter, Bedrijfsartsen 5, en Bouman KantoorTotaal, werden lang in spanning gehouden voor bekend werd gemaakt wie zich de komende drie jaar ondernemer van Goes mag noemen. De afgelopen jaren was deze eer toebedeeld aan Jan Pilaar, directeur van Meliefste Glas.

Van de drie finalisten werd Bouman KantoorTotaal de uiteindelijke winnaar. Wim Bouman ontving de trofee uit handen van de burgemeester van Goes, René Verhulst.
In zijn dankwoord noemde Bouman zijn lijfspreuk die volgens hem garant staat voor het succes van de onderneming; "Gaat niet bestaat niet, en inzet is omzet".

Tijdens de bijeenkomst is een heerlijk driegangen diner geserveerd. Samenstelling en bereiding door Kees Schrijver Culinair en 't Hof Welgelegen.

Het OCG Gala was zoals gewoonlijk omlijst met een keur aan live optredens door verschillende artiesten. De Muziek School Big Band speelde jazzy nummers en begeleidde tevens Frank Live tijdens zijn optreden.
Floor Koopen betrad twee maal het toneel en bevestigde met haar zang dat het met de Zeeuwse muzikanten wel goed zit.
Als laatste mocht Leona Philippo het podium betreden. Haar act werd zeer enthousiast ontvangen en door velen beloond met een gang naar de inderhaast vrijgemaakte dansvloer.

Tags: No tags

Comments are closed.