Kledingbibliotheek Middelburg

Kledingbibliotheek Middelburg

Kledingbibliotheek Middelburg

Geopend op zaterdag 28 november 2015

De Kledingbibliotheek Middelburg is een feit.
Met de feestelijke opening afgelopen zaterdag is Middelburg een uniek fenomeen rijker.

Michèle Piet, Liesanne van Amstel en Thea Dekker zijn de initiatiefneemsters achter dit concept, dat uniek voor Zeeland is.
De collectie bestaat voornamelijk uit kleding voor speciale gelegenheden. Het gaat hierbij om stukken die je normaal slechts zelden draagt en waarvoor je in de winkel fors moet investeren.
Voor veel mensen is dit geen haalbare kaart en daarom hebben de drie dames naar een oplossing gezocht.

Het leensysteem

Bij veel mensen hangen kledingstukken in de kast die slechts enkele keren gedragen zijn. Deze jurken, pakken, mantels en ook accessoires heeft men beschikbaar gesteld en zijn nu op leenbasis te verkrijgen in de winkel van de Kledingbibliotheek.
Hierbij wordt gewerkt volgens een systeem waarbij ieder kledingstuk een aantal sterren krijgt toegewezen. Als klant koop je voor € 40,- een kaart waarop 10 sterren staan. Zo kan je voor één of meerdere dagen voor iedere gelegenheid passende kleding lenen tegen een acceptabel bedrag.
Alle kleding is gereinigd en nagekeken. De collectie ziet er als nieuw uit en er zijn unieke stukken bij van grote modehuizen.

Workshops

In de Kledingbibliotheek worden ook regelmatig workshops gegeven. Breien, haken en werken met kralen komen o.a. aan de orde.

Het adres van de Kledingbibliotheek is:

Nieuwe Vlissingseweg 158
4335 JE Middelburg

Tel. 06 22157004

Tags: No tags

Comments are closed.