Junts Fashion winkel Goes chocolade bonbons

Junts Fashion opent kledingzaak in Goes

Junts Fashion opent in Goes

Na een paar weken hard werken aan de verbouwing van het interieur is het moeilijk voor te stellen dat hier nog niet zo lang geleden de taartjes, chocolade bonbons en brood over de toonbank gingen.
Vanaf vandaag is het damesmode en herenkleding die in de nieuwe vestiging van Junts Fashion  wordt aangeboden.
Daarmee krijgt niet alleen de Korte Kerkstraat in Goes een impuls, er ontstaat door de ontwikkelingen rond de Grote Kerk een nieuw leuk wandelrondje in de Goese binnenstad.
Als straks het project Slot Oostende definitief is afgerond en ook de winkel van Amanda Reijerse in de Korte Kerkstraat opent, is er als het ware een nieuwe routing vanaf de Grote Markt rond de kerk naar de overige winkelstraten in Goes ontstaan.
Een paar mooie grote terrassen ( zijkant New Inn, Slot Oostende en zijkant Jack's) zouden op de grote, open ruimte rond de kerk niet misstaan en bijdragen aan de verdere verlevendiging van de binnenstad.

De winkel

Met de opening in Goes heeft Junts Fashion een tweede vestiging in Zeeland. In 2015 ging Rick Kole van start met zijn winkel in Kapelle.
Door het succes met de winkel in Kapelle lag de keuze voor een filiaal in Goes voor de hand.
Het interieur van de winkel is uitgevoerd in industriële stijl en de gebruikte kleuren voor de wanden, paskamers en de presentatietafels  zorgen voor een prettige sfeer.
Een lekker kopje koffie staat voor iedereen klaar en die wordt geserveerd met een overheerlijk chocolaatje van Chocolate Lovers.

Collectie

Er is voor iedereen wat te kiezen. Links hangt de collectie met kleding voor de vrouw en rechts de herenkleding.
Kenmerkend voor Junts Fashion is dat zowel voor de man als voor de vrouw kleding wordt aangeboden die elders niet in Zeeland te verkrijgen is.
Enkele merken zijn Tigha, Clean Cut Copenhage, Warriors en Four-Ward.
De dameskleding is vertegenwoordigd door de labels Wanderlust, Jade Twelve, Riquai, Alix the Label, Tigha en Caipirinha.
Loop vrijblijvend binnen om kennis te maken met de nieuwste zomermode uit collecties van 2017 van deze merken.

Overigens worden de chocolade artikelen van Chocolate Lovers te koop aangeboden en zijn deze nu ook in Goes verkrijgbaar.
Je kunt dus ook gewoon bij Junts Fashion een doosje overheerlijke bonbons of andere chocolade lekkernijen halen.

Accessoires

Naast kleding verkoopt Rick ook accessoires in zijn winkel.
Zo zijn de opvallende dameshorloges van het merk Oozoo verkrijgbaar. Een Nederlands merk, dat inmiddels internationaal zeer succesvol is.
De ringen van Ixxxi vallen op door hun onderlinge verwisselbaarheid en de vele combinaties die er te maken zijn.
De riemen van het merk Fasten Your Beans Belt worden in de winkel op maat gemaakt.
De heren kunnen kiezen uit de mooie Komono horloges en ook de zonnebrillen van dit merk worden door Junts Fashion aangeboden.

Opening

Gisteravond is de opening van de nieuwe winkel met collega's, vrienden en klanten die de winkel in Kapelle reeds kennen, gevierd.
Een gezellig samenzijn waarbij de bezoekers de aangeboden kleding en accessoires met enthousiasme bekeken.
De officiële openingshandelingen werden verricht door wethouder Derk Alsema, die samen met eigenaar Rick Kole het logo van de winkel onthulde.
In een korte toespraak stak de Goese wethouder zijn enthousiasme over de ontwikkelingen in de binnenstad niet onder stoelen of banken: "Voor het eerst sinds jaren is de balans van het winkelbestand positief. Er worden weer meer winkels in Goes geopend dan er sluiten."

Tags: No tags

Comments are closed.