... ...

Zeeland Informatie

ZEELAND ONTDEKKEN - ZEELAND BELEVEN

Zoek op de site

Restaurant Brasserie d’Anvers

Brasserie d'Anvers

Brasserie d'Anvers is een mooi restaurant in Goes met een Vlaams accent.
Voor wie van een goed stuk vlees houdt of een gerecht met vis, is dit een uitstekende eetgelegenheid om uit eten te gaan.
De bijzondere voor- en nagerechten zijn net als de hoofdgerechten zeer vriendelijk geprijsd.
Op de uitgebreide drankenkaart met veel Belgische bieren op fles en van het vat, ontbreekt uiteraard de Triple d'Anvers niet.
Deze zaak is ook bijzonder geschikt om een feest of een receptie te geven. Hiervoor zijn twee verdiepingen beschikbaar.

Ambiance

In een gezellige, ongedwongen sfeer lekker eten met vrienden en relaties. De ambiance in dit Goese etablissement is bijna niet in woorden te omschrijven. Uit eten in d'Anvers is een ervaring die je zelf moet beleven om dit mooie restaurant te kunnen beoordelen.
De gasten kunnen plaats nemen op twee verdiepingen, waarover ruim honderd zitplaatsen verdeeld zijn. Reserveren is alleen mogelijk voor groepen die uit acht of meer personen bestaan.

Vlaams accent

De gerechten worden bereid naar de Franse keuken, maar natuurlijk is de Vlaamse invloed bij Brasserie d'Anvers duidelijk aanwezig. Er is keuze uit vis- en vleesgerechten, en ook vegetarische gerechten staan op de menukaart.
Verder zijn er ook dagelijks de suggesties van d'Anvers en voor de kids is er een speciale kindergazet om iets lekkers uit te kiezen.
De wijnkaart voorziet in een passend glas voor eenieders smaak.

Ook de zeer uitgebreide drankenkaart getuigt van de Vlaamse invloeden bij Brasserie d'Anvers.
Uiteraard ontbreken de Belgische bieren niet, speciale aandacht verdiend natuurlijk de Triple d'Anvers. En ook bij de warme dranken valt de Hasseltse koffie en de Belgische Cappuccino op.

Brasserie

Het naast gelegen pand is bij de zaak getrokken. Hierdoor is in de nieuwe opzet de mogelijkheid ontstaan om het begrip brasserie iets meer inhoud te geven. Met de ruime u-vormige bar en de tafels die in het nieuwe deel zijn geplaatst, is hiervoor een gezellige ruimte gecreëerd.
Ideaal voor de gasten die een drankje met een klein hapje wensen. Voor hen is er het kaartje met de Brasshappers. Kleine gerechtjes tegen hele kleine prijsjes, variërend van een gevuld eitje met zalm tot een broodje pulled-pork.

Thema's:

|
Diner
|
Borrels en Bieren
|
Walking Diner
|
Recepties
|
Bruiloften
|
Feesten
|

Openingstijden:

Maandag
:
Gesloten
Dinsdag
:
Gesloten
Woensdag
:
16:00
-
?
Donderdag
:
16:00
-
?
Vrijdag
:
16:00
-
?
Zaterdag
:
15:00
-
?
Zondag
:
15:00
-
?

Adresgegevens:

Straat
:
Magdalenastraat 7
Postcode
:
4461 AL
Plaats
:
Goes

Contactgegevens:

Telefoon
:
0113 251365

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.